Voor welke aandoeningen kunt u bij Fysiovit terecht?

Fysiovit behandelt verschillende aandoeningen. Van revalidatie na een operatie, scheenbeen klachten bij hardlopers tot gespannen schouders.

Loopklachten

Gewrichtsklachten

Nek- en schouderklachten

Scheenbeenklachten

Rugklachten

Revalidatie

Fysiotherapie en revalidatie

Een behandeling fysiotherapie kan kortdurend en langdurend zijn. Kortdurende behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Langdurende behandelingen zijn vaak behandelingen na een operatie. Om voor vergoeding in aanmerking te komen voor het lange traject kunt u ons raadplegen. Wij kunnen u helpen tijdens het revalideren en tevens geven wij advies en oefeningen mee die u thuis kunt uitvoeren. Op zoek naar een fysiotherapeut in Oosterhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Sportadvisering / Fysiocheck

Wilt u graag sporten, maar twijfelt u of het goed is voor uw lichaam? Of loopt u vaak blessures op, maar weet u niet waar dit door komt? Neem dan contact met ons op voor de fysiocheck. Tijdens de check wordt er een test met u uitgevoerd. Deze test geeft een uitslag over de sterke en zwakkere kanten van uw lichaam tijdens het bewegen. Met een gericht advies kunt u verder met sporten. De test duurt 30-60 minuten. De kosten hiervan worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. De fysiocheck is geen behandeling fysiotherapie.

Neem contact met ons op