Dry needling

Dry needling is een effectieve behandelmethode die bij Fysiovit wordt toegepast om knopen in de spieren te verlichten. Knopen, ook wel triggerpoints genoemd, zijn pijnlijke plekken in de spieren die kunnen ontstaan door overbelasting, stress of andere factoren. Deze knopen kunnen leiden tot lokale pijn, stijfheid en zelfs uitstralende pijn naar andere delen van het lichaam.

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Bij Fysiovit maken we gebruik van dry needling om deze knopen gericht aan te pakken. Tijdens de behandeling plaatst de therapeut dunne naalden in de spier, op de exacte locatie van de triggerpoint. Dit zorgt voor een lokale aanspanning van de spier, gevolgd door een ontspanning. Op deze manier wordt de knoop effectief losgemaakt en de spierspanning verminderd.

Meer informatie

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Bij Fysiovit streven we naar een persoonlijke benadering en een optimale zorgervaring. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen bij het verlichten van knopen in de spieren en het herstellen van uw algehele spierfunctie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Neem contact met ons op