Shockwave therapie

Heeft u klachten aan uw achillespees, last van hielspoor of een andere chronische pijnklacht? Wanneer overige behandelmethodes niet werken, dan kan shockwave wellicht de oplossing bieden. Blijf niet zitten met klachten, maar neem contact met ons op.

Bij welke klachten passen wij shockwave toe?

Wat is Shockwave?

Deze vorm van behandeling werkt met geluidsgolven. Het shockwaveapparaat wordt op uw huid geplaatst waardoor geluidsgolven zich onder een bepaalde druk verplaatsen door uw huid heen naar de plek waar u een blessure heeft. De geluidsgolven verbeteren de bloedsomloop en stofwisseling waardoor de pijn afneemt en uw lichaam in staat is om de blessure zelf op te lossen.

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Heeft u chronische pijn zoals hielspoor of achillespeesklachten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 751980 of stuur een mail naar info@fysiovit.nl. Wij helpen u graag van uw klachten af! Wij nodigen u uit voor een intake. Tijdens deze intake zullen uw klachten in kaart worden gebracht. Vervolgens zal er gekeken worden of shockwave geschikt is voor uw klacht. Het doel van de behandelingen is om de pijn te verminderen/verhelpen. Daarnaast kan de fysiotherapeut u advies en oefeningen meegeven, waar u thuis mee aan de slag kunt.

Neem contact met ons op