Training na revalidatie

U bent aan het revalideren en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer op de been zijn. Dit kan door het juiste revalidatietraject te doorlopen met behulp van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Voor revalidatie bent u bij Fysiovit aan het juiste adres!

Wat kan Fysiovit voor u betekenen?

Wij krijgen regelmatig de vraag om te helpen bij de opstart van een trainingsprogramma binnen de sportschool. Fysiovit dekt hiermee de kloof tussen revalidatietraject en zelfstandig verder sporten. Het doel is om u met een vertrouwd gevoel aan het sporten te krijgen. Tijdens het intakegesprek analyseren wij eerst wat uw problemen, wensen en doelen zijn. Wij gaan dan samen aan de slag met het vinden van een oplossing door het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma met verschillende oefeningen. Deze oefeningen zullen ervoor zorgen dat u weer geheel zelfstandig kunt sporten.

Meer informatie over training na revalidatie bij Fysiovit?

Neem voor revalidatie in Oosterhout, wanneer u een revalidatietraject ingaat na een operatie, val of breuk, altijd contact met ons op. Wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen! U kunt contact met Fysiovit opnemen door te bellen naar 0162 751980 of door een mail te sturen naar info@fysiovit.nl.

Op zoek naar een reguliere fysiotherapie behandeling in Oosterhout? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! 

Neem contact met ons op