Ben jij die sportieve fysiotherapeut die wij zoeken?!

Vacature Fysiotherapeut fulltime (mogelijkheid tot vaste aanstelling) M/V

Ben jij precies die enthousiaste, betrouwbare en sportieve fysiotherapeut die wij zoeken? Ben jij een afgestudeerd fysiotherapeut en heb jij affiniteit met sport? Dan bieden wij jou graag een toffe fulltime baan aan bij Fysiovit Oosterhout!

Een gave werkplek in Oosterhout

Fysiovit is een kleinschalige praktijk, gelegen binnen het centrum van Willemsen-Sport. We maken van veel van hun faciliteiten gebruik, waardoor we een grote oefenzaal en 2 ruime behandelkamers tot onze beschikking hebben. Er is een leuke en goede samenwerking tussen sportschool en fysiotherapie, waarbij we elkaar ondersteunen en versterken. Wij promoten gezondheid, waarbij sport een belangrijk onderdeel is, maar we vangen ook de blessures op die onverhoopt tijdens het sporten zijn ontstaan.

Fysiovit kenmerkt zich door een grote diversiteit aan cliënten. We houden ons onder andere bezig met medical taping, looptherapie bij PAV, shockwave therapie, dry needling, schouderklachten en training bij revalidatie. Daardoor is geen dag hetzelfde binnen onze praktijk.

Jouw werkzaamheden

Naast het geven van fysiotherapeutische behandelingen ga je ook een bijdrage leveren aan de kennis van het fitness-team van Willemsen-Sport. Dat doe je onder andere door voorlichting te geven aan leden van de sportschool met betrekking tot blessures. Je geeft trainingen en verbetert daarmee inhoudelijk de kwaliteit van onze praktijk. Jouw expertise draagt bij aan het verder ontwikkelen van ons team.

Een fijne werkgever

Zie jij jezelf wel in een kleinschalige, groeiende praktijk werken? Dan is dit wat wij jou bieden:

Wat wij zoeken in jou

Zie jij het helemaal zitten om bij Fysiovit aan de slag te gaan?

Neem dan snel contact op met Omar Bom (praktijkeigenaar) via 06-24748419 of stuur meteen jouw motivatie en CV naar info@fysiovit.nl.